در دوره کنونی به واسطه پیشرفت های عظیم تکنولوژی و وجود مباحث بسیار سودمند مارکتینگ در بستر وبسایت های مختلف، ابزار ها و روش های مختلفی برای راهاندازی یک وبسایت ممکن است وجود داشته باشد، یکی از این قبیل موارد، ابزار بسیار سودمند وردپرس یکی از موارد از قبل آمادهای میباشد که تا الان نزدیک به ۴۰ درصد از وبسایت های روی اینترنت را بر روی خود میزبانی میکند. در ادامه با روش استفاده از گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی آشنا می شویم.
امروز قصد به اشتراک قراردادن روش استفاده از گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی را با شما سرورگرامی داریم و در تمام جنبه های تگ منیجر بر روی وردپرس، مطلب این صفحه شما را از بسیاری از موارد بینیاز کرده و ممکن است پاسخ سوال شما در اینجا نهفته باشد پس تا پایان مطلب این وبلاگ با پالیز محتوا همراه باشید.
برای آشنایی و کسب اطلاعات پیش نیاز دوره سئو با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
گوگل تگ منیجر چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
گوگل تگ منیجر یکی از ابزار های بسیار سودمند از مجموعه ابزار های گوگل است که به واسطه متخصصان حوزه کدنویسی تهیه و گردآوری شده تا به عنوان ابزاری سودمند، هم در وقت کاربران آن صرفهجویی های شایان ذکری کرده باشد و هم تگ های وبسایت کاربر را در بسیاری از موارد به راحتی مدیریت کند، چون تهیه و تدوین تگ های مختلف در سایت نیازمند عملیات کدنویسی پیچیده است ممکن است بدون استفاده از این ابزار، این فرایند برای شما متضمن هزینهای سنگین باشد به همین علت از گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی استفاده میکنم.
مزایای استفاده از گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی در موارد بسیار زیادی خوش میدرخشد و میتوان بر روی آن، به خصوص در مباحث سئو سایت حساب ویژهای باز کرد، موارد بسیاری مانند رابط کاربری ساده، سرعت و دقت بالا، رایگان بودن و سازگار بودن با سرویس های مختلف از جمله ویژگی های گوگل تگ منیجر میباشد.
برای آشنایی بیشتر نو ایندکس کردن سایت با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید
راهاندازی گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی
در این قسمت از نوشتار، قصد داریم تا به صورت صفر تا صد راهاندازی گوگل تگ منیجر را از ثبت نام تا آماده کردن را به صورت مرحله به مرحله برای شما شرح دهیم.
مراحل استفاده از گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی به صورت زیر است:
-
ایجاد حساب کاربری در گوگل تگ منیجر :
برای استفاده از این سرویس، باید ابتدا یک حساب کاربری در وبسایت گوگل تگ منیجر داشته باشید، بنابراین اگر حساب دارید نیاز به مورد خاصی در این مرحله ندارید اما اگر حساب ندارید باید وارد وبسایت گوگل تگ منیجر شده و بر روی آیکون سمت راست یعنی ساختن اکانت یا Create Account کلیک کنید.
در این مرحله نام کاربری خود را که بر روی حساب کاربری نمایان میشود باید انتخاب کنید، توصیه تیم پالیز محتوا به شما این است که نام سازمان یا ارگان مربوطه خود را بر روی آن وارد کرده و اگر هم چنین موردی ندارید به دلخواه خود یک اسم انتخاب کنید، سپس با توجه به موارد مختلفی، موقعیت مکانی خود را بر روی اکانت کاربری انتخاب کنید، توجه داشته باشید که عملا این مورد در آینده کاربری شما تاثیری نخواهد داشت.
در مرحله بعدی آن شما با عنوانی به نام Container برخورد میکنید و باید نامی که متضمن شناسایی دامنه مورد نظر شما است در آن وارد شود، کانتینر در مدیریت هرچه بهتر وبسایت های موجود برای شما فعالیت میکند و باعث جداسازی داده های دریافتی از سوی وبسایت های فعال شده میشود، برای مثال وبسایت فروشگاهی شما ممکن است از اهمیت بیشتری نسبت به وبسایت دیگر شما برخوردار باشد، بنابراین شما با قائل شدن تفکیکی میان آن دو، داده های مهمتر را به صورت جداگانه دریافت میکنید.
اکنون باید در این مرحله پلتفرم خود را انتخاب کنید، بسته به کاربری خود بهتر است آن را انتخاب کنید و چون در حال حاضر آموزش برای وردپرس است شما باید نسخه وب را انتخاب کنید، سپس در این مرحله نیز با قبول و ایجاب توافق های مابین شما و گوگل حساب کاربری شما ایجاد میگردد و یک سلسله کد هایی برای شما نیز نمایان میشود.
برای آشنایی و کسب اطلاعات دوره سئو در کرج با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
-
نحوه اتصال گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی :
در این مرحله بعد از ساختن حساب کاربری شما، در راستای راهاندازی گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی شما دو راه برای شما فراهم است که به ترتیب آنها را خدمت مبارک شما شرح خواهیم داد.
- یکی از موارد در این مرحله میتوانید اتصال را به صورت مستقیم و از طریق ویرایش سورس کد های سایت خود انجام دهید، در این مرحله از کدهایی که برای شما در مرحله پس از ساختن حساب کاربری نمایان شد باید در قسمت های Head و Body وبسایت وردپرسی خود آنها را جایگذاری کنید، شما میتوانید کد های مورد نیاز خود را از پنل مدیریت گوگل تگ منیجر در سایت وردپرسی قسمت آدمین دریافت کنید و از آن استفاده کنید..
- شما میتوانید برای ایجاد تغییرات ذکر شده در وردپرس، از طریق پنل مدیریت وردپرس، بخش ویرایشگر پوسته سایت نیز هم به سورس کد ها دسترسی پیدا کنید و هم آنها را به دلخواه خود یا شخص متخصص، ویرایش کنید.
- یکی دیگر از راه هایی که به نسبت سایر مراحل دیگر بسیار راحت است و به فرایند های پیچیده نیز نیازی ندارد، استفاده از پلاگین های مورد استفاده در همان حوزه برای ساخت تگ منیجر های مورد نیاز است، به عنوان مثال یکی از این قبیل افزونه ها گوگل تگ منجیر برای وردپرس است و به کمک استفاده از این افزونه به راحتی میتوانید فرایند دلخواه خود را انجام دهید.، بهتر است برای دانلود و استفاده از این پلاگین در همان مخزن وردپرس اقدام کنید و با فعال شدن آن یک آیکون به نام گوگل تگ منیجر به قسمت پنل مدیریتی سایت شما اضافه شده و شما میتوانید تمام موارد مورد نیاز خود را از آن قسمت فوق، استخراج و رویت کنید.
با ورود به قسمت پنل مدیریت گوگل تگ منیجر خود نیز میتوانید با رجوع به بخش Preview از اتصال گوگل تگ منیجر خود اطمینان حاصل کنید.
برای آشنایی و کسب اطلاعات آموزش سئو یوتیوب با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.